Om

Emma Nordenstams Bästa Barnlåtar släpptes på Brus & Knaster i februari 2016 och vann Manifest pris samt Grammis för bästa barnalbum 2017.

Just nu turnerar jag med mina barnlåtar för Scenkonst Sörmland. Jag jobbar också på nästa barnmusikprojekt tillsammans med musikern, producenten, arrangören och radiomakaren Karl Jonas Winqvist. Jag är sångerska, kompositör och multiinstrumentalist och bor i Stockholm. Jag har släppt fyra album. Gick musikhögskolan i Stockholm 1999-2004 och har skrivit musik för radio, teater och dataspel sen 2004. Jag har stått på scener som Stockholms Stadsteater och Backa teater, gjort skivomslag och regisserat musikvideos och jobbat med bl a Maria Blom, Oscar Danielsson, Karl-Jonas Winqvist och Lars Melin.

Mitt program för barn är med i Länsmusikens Utbudskataloger i Region Syd, Scenkonst Sörmland och Stockholm under 2016-2017

 

 

 Äldre projekt:

Världshemligt

Tove Jonstoijs radiobearbetning av Barbro Lindgrens bok Världshemligt. Uppläsare: Jasmin Garbi. Musik av och med Emma Nordenstam. Innehåller de två nyskrivna låtarna "Bara drömmar" och "Tusen kyssar Bengt". Sänds i P4 söndagar under våren 2014. 

Embers of Laponia

Dataspel för iPad. Spelet är under konstruktion av Spelkod AB och en första del beräknas lanseras i början av 2015. Musik av Emma Nordenstam.

 Drömmar på tåg

Musikvideo med the Loulou Sisters. Videon spelades in på Blå Tåget hösten 2013. Manus, regi, film och klippning av Emma Nordenstam. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)